Suiker, boter en jouw talent! Wij zoeken een Banketbakker die taarten omtovert tot meesterwerken

  • Voorthuizen
  • 38 uur
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een goed salaris op basis van jouw ervaring en leeftijd
  • Voor werk in de kleine uurtjes krijg je nachttoeslag
  • Een werkweek van 38 uur, verdeeld over vier of vijf dagen, met arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Bakkersbedrijf
  • Doorgroeimogelijkheden door middel van opleiding of cursussen
  • Bij deze gezellige bakkerij hoort een chocolaterie. Ook daar zou je aan de slag kunnen!

Ons verlanglijstje

  • Je hebt ervaring als Banketbakker of je hebt de opleiding afgerond
  • Met mooie ingrediënten maak jij de lekkerste producten die er prachtig uitzien
  • Je houdt van afwisselende werkzaamheden en past goed in een jong, enthousiast en klein team!

De bakkerij van de Soete Suikerbol in Voorthuizen zit vast aan de winkel. Hier bakken we al onze producten zelf. Verser kan het niet! We bakken brood, taarten, smulcakes, gevulde koeken, rondo’s, petit glacés en… misschien binnenkort ook dat nieuwe gebakje dat jij hebt ontwikkeld?

Muziekje aan, gezellig kletsen en bakken maar! We vullen samen de winkel tot alles er zo mooi mogelijk bij ligt. Op feestdagen verrassen we je graag met een presentje en het jaarlijkse personeelsuitje staat garant voor veel plezier. Wil jij als Banketbakker aan de slag bij de gezelligste bakkerij van de Veluwe? Pak dan nu je kans en reageer snel!

Ik heb interesse
Aan het werk bij De Soete Suikerbol

Zo ziet je dag eruit

3.30
Nog voordat de vogels wakker worden, sta jij fluitend in de bakkerij. Je bekijkt welke winkelvoorraad nodig is en neemt de lijst met bestellingen door. Samen met je collega’s maak je een planning. Jullie verdelen de taken en dan verzamel je de ingrediënten die je nodig hebt.
4.45
Tijd om aan de bestelde taarten te beginnen. Vandaag wil iedereen wat anders. Dat betekent dat jij flink moet doorwerken, maar dat vind je juist leuk! Terwijl je hiermee bezig bent, schiet er een idee door je hoofd. Misschien dat je later vandaag tijd hebt om een proefbaksel te maken.
7.30
Terwijl jij even geniet van een bak koffie komt je collega binnenlopen die vandaag in de winkel staat. Na de koffie begin je met het inslaan van nat banket. Ondertussen word je steeds enthousiaster over je idee. Je hebt zelfs al een naam bedacht: chocofun!
10.00
De eerste klantenpiek is geweest en je maakt extra gebak voor in de winkel om de winkelvoorraad aan te vullen. Daarna daarna ga je aan de slag voor de nat-banket productie.
13.00
Als je klaar bent met de productie staan je collega's klaar om alles om op te ruimen en schoon te maken. Samen met banketbakker collega's drink je nog even wat. Je loopt nog even door de winkel en neemt wat lekkers mee voor thuis!

Tijd voor een bakkie

Draai jij je hand niet om voor een slagroom-, mokka- of chipolatataart? Weet jij wel raad met het inslaan van nat en droog banket? Kent het maken van bolgebak, petit fours en traditionele slagroom stam voor jou geen geheimen? En vind je het leuk om te experimenteren met het ontwikkelen van nieuw gebak?

Dan zijn wij op zoek naar jou! In de Soete Suikerbol kun jij je baktalent verder ontwikkelen. Wil jij Voorthuizen en omstreken de kans geven om te genieten van zelfgemaakt brood en gebak? Stuur een appje, bel ons of reageer via het formulier. Tot snel!

Kom werken bij het team van De Soete Suikerbol

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp met Sebine van De Soete Suikerbol

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Sebine een WhatsApp op 06 15 48 78 97 of mail naar Info@desuikerbol.nl.