Jij en deeg: een perfecte match voor heerlijke, versgebakken broden! De Soete Suikerbol zoekt een Broodbakker (nacht)

  • Voorthuizen
  • 38 uur
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een ambachtelijke bakkerij die vrijwel alles zelf maakt: groot brood, gevuld brood, klein brood, ontbijtkoek, croissants, enz.
  • Meedenken bij de ontwikkeling van nieuwe broodrecepten
  • Een goed salaris op basis van je ervaring en leeftijd
  • Een werkweek van 38 uur, verdeeld over vier dagen, met arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Bakkersbedrijf
  • Pensioenregeling, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • Bakken als de meeste mensen slapen: tussen 20.00 en 5.30 kom jij in actie 
  • De gezelligste bakkerij van de Veluwe!

Ons verlanglijstje

  • Je hebt de Bakkersopleiding (bijna) afgerond. Ervaring is een pre
  • Met mooie ingrediënten maak jij de lekkerste producten die er prachtig uitzien
  • Je houdt van lekker doorwerken en past goed in een jong, enthousiast en klein team

De bakkerij van De Soete Suikerbol in Voorthuizen zit vast aan de winkel. Hier bakken we al onze producten zelf. Verser kan het niet! We bakken allerlei soorten ambachtelijk brood en banket en… misschien binnenkort ook het nieuwe brood dat jij hebt ontwikkeld?

Muziekje aan, taken verdelen en bakken maar! Twee collega’s starten ’s avonds op, en in de loop van de nacht wordt het team uitgebreid. Op feestdagen verrassen we je graag met een presentje en het jaarlijkse personeelsuitje staat garant voor veel plezier. Wil jij als Broodbakker aan de slag bij de gezelligste bakkerij van de Veluwe? Pak dan nu je kans en reageer snel!

Ik heb interesse
Aan het werk bij De Soete Suikerbol

Zo ziet je dag eruit

20.00
Gelijktijdig met je collega arriveer je bij de bakkerij. Eerst pak je een bak koffie, dan bekijk je de productielijst om te zien wat er gemaakt moet worden. Je maakt een schema voor de werkzaamheden.
21.00
Ingrediënten afwegen, deeg draaien, laten rusten, vormen: jij bent helemaal in je element en werkt in goede harmonie met je collega.
00.00
Er arriveert een nieuwe collega. Jullie overleggen wie vanuit de deeghoek naar de oven gaat.
01.00
Een volgende collega arriveert. Even de taken verdelen, een kop koffie en een broodje erin en weer verder. Nu de dagproductie klaar is, ga je verder met de klein brood bestellingen voor restaurants: witte bollen, bruine bollen, spelt bollen en pistolets.
03.00
Tijd om de broden te snijden, de bolletjes in te pakken en bestellingen gereed te maken. Het was weer een productieve nacht: er staan zo’n 700 broden klaar.
05.30
Het werk zit er weer op. De tweede ploeg is gearriveerd en zal schoonmaken. Terwijl de vogels net wakker worden, vertrek jij met een voldaan gevoel naar huis.

Tijd voor een bakkie

Wit, volkoren, meergranen, spelt en desem: draai jij je hand niet om voor brood in alle soorten en maten? Maak je graag ambachtelijk groot brood, klein brood, gevuld brood en Frans brood (croissants en stokbroden)? En vind je het leuk om te experimenteren met het ontwikkelen van nieuwe broodrecepten?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij De Soete Suikerbol kun jij je baktalent verder ontwikkelen. Wil jij Voorthuizen en omstreken de kans geven om te genieten van vers brood? Bel ons, stuur een appje of reageer via het formulier. We komen graag met je in contact!

Kom werken bij het team van De Soete Suikerbol

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp met Sebine van De Soete Suikerbol

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Sebine een WhatsApp op 06 15 48 78 97 of mail naar Info@desuikerbol.nl.