Passie voor ambachtelijk brood? Word (nacht)bakker bij De Soete Suikerbol!

  • Voorthuizen
  • 38 uur
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een goed salaris op basis van je ervaring en leeftijd 
  • Een werkweek van 38 uur, verdeeld over vier dagen, met arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Bakkersbedrijf 
  • Pensioenregeling, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris 
  • Nachtwerk past bij jou: je shift loopt van 20.00 tot 05.30 uur 
  • Meedenken bij de ontwikkeling van nieuwe broodrecepten 
  • Een echte ambachtelijke bakkerij, waar bijna alle producten zelf worden bereid: van groot brood en gevuld brood tot ontbijtkoek, croissants en andere lekkernijen! 

Ons verlanglijstje

  • Je hebt de Bakkersopleiding (bijna) afgerond
  • Ervaring is mooi meegenomen!
  • Hard werken in een jong, enthousiast team: dat past bij jou
  • Je krijgt energie van het maken van prachtige broden met de beste ingrediënten 

Bij De Soete Suikerbol in Voorthuizen bakken we alles zelf in onze eigen bakkerij, direct naast de winkel. Zo ben je altijd verzekerd van écht verse producten. Van knapperig brood tot heerlijk banket, verser krijg je het niet! En heb jij zelf een goed idee voor een nieuw recept? We horen het graag! 

Je komt terecht in een klein, jong en enthousiast team dat hard werkt, maar gezelligheid ook heel belangrijk vindt. Zo zetten we vaak een muziekje aan tijdens het werk, maken we van onze jaarlijkse uitjes altijd een feestje en verrassen je op feestdagen met een leuk cadeautje. Ons team versterken? Pak je kans en reageer direct! 

Ik heb interesse
Aan het werk bij De Soete Suikerbol

Zo ziet je dag eruit

20.00
Samen met je collega kom je aan bij de bakkerij. Je start rustig op, zet een muziekje aan en bekijkt de productielijst om te zien wat er gemaakt moet worden. Vervolgens maak je een planning en verdelen jullie de werkzaamheden.
21.00
Aan de slag! Ingrediënten afwegen, deeg draaien, laten rusten, vormen: jij bent helemaal in je element. Om 00:00 uur loopt een collega binnen. Na kort overleg is de taakverdeling duidelijk: jij doet het deeg, hij de oven.
01.00
Ook de volgende collega komt binnen. Tijdens het verdelen van de taken, geniet je van een broodje en wat te drinken. Daarna ga je verder met de bestellingen voor restaurants: witte, bruine en spelt bollen én knapperige pistolets. De ovens draaien op volle toeren.
03.00
De geur van vers brood vult de bakkerij! Je snijdt de broden, pakt bolletjes in en zet de bestellingen klaar. Alles loopt op rolletjes: zo’n 700 broden staan al klaar in de kratten.
05.30
De ochtendploeg arriveert! En dan zit jouw werk er alweer op. Terwijl het langzaam licht begint te worden, vertrek jij met een voldaan gevoel naar huis!

Tijd voor een bakkie

Maak je graag ambachtelijke broden in alle soorten en maten? En vind je het leuk om te experimenteren met het ontwikkelen van nieuwe broodrecepten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij De Soete Suikerbol kun jij je baktalent verder ontwikkelen. Enthousiast?  Bel ons, stuur een appje of reageer via het formulier. Hopelijk tot snel! 

Kom werken bij het team van De Soete Suikerbol

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp met Sebine van De Soete Suikerbol

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Sebine een WhatsApp op 06 15 48 78 97 of mail naar Info@desuikerbol.nl.